VIDEO EXCLUSIV Clubul care respectă cu strictețe protocolul FRF: „Noi ținem jucătorii în cuști, ca pe iepuri!”

Focarul de coronavirus de la FCSB a atras atenția asupra modului defectuos în care unele cluburi aleg să pună în aplicare protocolul anti-coronavirus impus de FRF și LPF.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 14:13
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 20:25

Dacă Gigi Becali le-a recomandat fotbaliștilor săi să nu se vaccineze, Valeriu Iftime se așează de partea cealaltă a baricadei și spune că la Botoșani regulile de prevenție a răspândirii temutului virus sunt respectate cu sfințenie.

„Eu am vorbit cu fotbaliștii, i-am zis lui Croitoru, i-am zis doctorului, i-am spus președintelui 'faceți tot ce puteți să vă vaccinați`.

Și de când a apărut pandemia asta, i-am ținut ca pe iepuri, în cușcă. Vin la stadion cu mașini personale, cu intrarea în vestiar stabilită, cu dezinfecție continuă, cu testare la două săptămțni.

Acum dacă nu se vaccinează, nu știu, putem pune o regulă chiar obligatorie” a spsu Valeriu Iftima la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Un număr de 17.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate 73.464 de teste, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Până miercuri, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.503.422 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus şi 1.275.351 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

Modifică setările cookies