Liga 1

Ciprian Deac, evidențiat de un nume important din fotbalul românesc: ”Nu-i plac grătarele și manelele”

CFR defilează în campionat, dar pe plan european situația nu este atât de roz.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 21 August 2021, 16:33
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 16:49

Campioana României a fost eliminată de Young Boys Berna din preliminariile Champions League, iar în Europa League a fost umilită de Steaua Roșie Belgrad, 4-0, în meciul tur. Cel mai probabil, ardelenii vor juca în grupele Conference League.

Ionuț Chirilă, unul dintre oamenii cu care Marius Șumudică s-a contrat cel mai mult în trecutul său, crede că vârsta jucătorilor începe să își spună cuvântul. Spre exemplu, Chirilă a glumit pe seama lui Ciprian Deac, despre care consideră că este pe final de carieră.

  • Ciprian Deac, luat la ”mișto” de un nume important din fotbalul românesc: ”Nu-i plac grătarele și manelele”

”Din studioul acesta, de unde ne aflăm noi acum, suntem mai aproape de Imperiul Bizantin, de 'un leu ciunga / doi lei punga'. Suntem la 600 de kilometri de Istanbul. Deac, care este un om rafinat și are o cu totul altă cultură și trăiește într-un oraș care este mai aproape de Viena, mai aproape de Mariahilfer Strasse. 

Cred că preferă să mânânce la Nautilus, la Viena, un saint jacques cu sos de șampanie și nu-i plac grătarele și manelele. Și atunci trebuie să te raportezi la Deac, la nivelul lui social, la rafinamentul lui și să te adaptezi la cultura lor de acolo”, a spus Chirilă, la DigiSport.

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies