Liga 1

Antrenorul căruia Gigi Becali nu a putut să-i facă "notițele". Versiunea lui Cornel Dinu 

FCSB și Ewdard Iordănescu au ajuns la un acord.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 21 August 2021, 16:07
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 16:51

Contractul dintre FCSB și Edward Iordănescu nu îl impresionează pe Cornel Dinu. Fostul dinamovist crede că doar Cosmin Olăroiu ar fi putut să îl oprească pe Gigi Becali din a face echipa FCSB-ului.

"Cel mai inteligent dintre toţi care s-a şi lansat... Imixtiunea conducătorilor la echipele noastre nu se întâmplă doar la Gigi. Sunt lucruri pe care mi-e lehamite să le rostesc. Mai devreme sau mai târziu au ieşit în relief. Înfiorătoare! Şi alţii au fost, dar au fost mult mai cizelaţi decât zgomotul pe care-l face Gigi. 

  • Cornel Dinu nu crede în Edward Ioedănescu și spune că un alt antrenor ar fi putut face militărie la FCSB

Singurul a fost Olăroiu. Şi Gigi era la început. Olăroiu a avut tactul să-i explice, cum şi mie mi s-a întâmplat când eram la Dinamo... Acum lucrurile s-au terminat, acum, nu!

Acum lucrurile sunt scăpate de sub control. Atunci, Olăroiu, care ştie fotbal, ştiu precis că discuta cu el, îi spunea raţiunile lui <<Bine, bă, dacă zici tu>>. Totul s-a întâmplat şi cu nişte rezultate incontestabile. 

Antrenorii s-au schimbat la şase luni în ultimii ani, iar nesiguranţa distruge orice jucător", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.   

Cosmin Olăroiu a stat pe banca FCSB-ului în trei amndate: 2002, 2005-2007, 2011. Ultima oară, Olăroiu a antrenat în China.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies