Luni 09 Aprilie 2018, 23:35

"Cine te crezi, Costica?! Maine ma duc la echipa! Reglez asta". Becali a intrat imediat in direct, dupa ce a vazut discutia Budescu - Dica

Steaua 2-0 CSU Craiova | Momcilovic si Florin Tanase o duc pe Steaua la doua puncte deasupra CFR-ului. La final, Budescu s-a declarat foarte nemultumit de faptul ca a fost schimbat la pauza.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Gigi Becali a vazut la scurt timp dupa meci schimbul de replici de la distanta dintre Budescu si Dica. Fotbalistul s-a declarat nemultumit de faptul ca a fost inlocuit la pauza.

Becali a intervenit in direct la o emisiune TV si i-a raspuns lui Budescu.

"Are 30.000 euro pe luna! L-am angajat fotbalist ca sa joace fotbal si sa se supuna antrenorului!

Eu, Becali, te-am angajat ca jucator, Budescule! Nu ti-am scris in contract ca trebuie sa fii titular, nici sa joci 90 de minute!

Tot respectul pentru ce a facut Budescu pana acum, o sa-i multumesc toata viata. Dar asta nu inseamna ca el poate sa faca ce vrea!

O sa-l sun si o sa-i zic: "Cine te crezi, ma, Costica?! Ma, Budi, tu esti nebun, crezi ca esti la Astra?"

Teixeira si Tanase au intrat si au facut golul de 2-0! Pai sacrificam echipa pentru tine, Budi?

Castiga echipa cu 2-0 si tu faci pe suparatul? Inseamna ca nu te intereseaza echipa!

Maine o sa reglez asta! O sa vorbesc in fata intregii echipe.

Ieri m-am dus la echipa si l-am servit primul cu miel pe Budescu. I-am taiat bucatica de muschiulet, am fost ospatarul lui! Si el a vazut ca il respect atat de mult si a crezut ca el e seful. Dar nu e! Eu sunt! Eu fac ce fac din dragoste pentru el, il cocolosesc", a spus Gigi Becali la Digisport.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea