REACTIA OFICIALA A FRF dupa momentul scandalos de la Juventus - Sepsi OSK! Ce urmeaza dupa incidentul petrecut la Voluntari
	 

REACTIA OFICIALA A FRF dupa momentul scandalos de la Juventus - Sepsi OSK! Ce urmeaza dupa incidentul petrecut la Voluntari  

Federatia Romana de Fotbal condamna menifestarile xenofobe de la meciul Juventus Bucuresti - Sepsi OSK si anunta ca incidentul va fi judecat de Comisia de Disciplina.

FRF a dat publicitatii un comunicat dupa incidentul petrecut la meciul dintre Juventus Bucuresti si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, cand in boxele stadionului din Voluntari s-a auzit o melodie ale carui versuri erau obscene la adresa etnicilor maghiari.

Comunicatul FRF

"Federația Română de Fotbal condamnă cu fermitate orice manifestări de xenofobie, șovinism și intoleranță care se petrec pe stadioanele de fotbal sau în lumea fotbalului.

Întrecerea sportivă trebuie să fie guvernată de fair-play și spirit de competiție, nu de ură și violență. Federația Română de Fotbal derulează permanent campanii de educație și de promovare a valorilor tuturor minorităților și grupurilor sociale, astfel încât nu poate primi decât cu indignare relatările incidentelor de luni, 9 aprilie, de pe stadionul din Voluntari.

Competența analizării faptelor aparține Comisiei de Disciplină care va lua în considerare rapoartele oficialilor prezenți la meciul Juventus – Sepsi Sf. Gheorghe", se arata in comunicat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies