Ionel Danciulescu Dinamo Farul Constanta Superliga Dănciulescu

Cine sunt jucătorii remarcați de Ionel Dănciulescu după meciul Dinamo - Farul: „Au făcut șah-mat apărarea!”

Farul Constanța a reușit să obțină o victorie importantă împotriva echipei Dinamo cu un scor de 2-0, în etapa cu numărul zece din Superliga.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 08:38
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 08:42
  • Ambele echipe veneau după două meciuri consecutive cu înfrângere.

După o primă repriză care i-a aparținut Farului, Dinamo a început mai bine repriza secundă, însă constănțenii au demonstrat că știu să se apere. „Câinii” au dominat jocul în unele momente, însă nu au găsit drumul spre poartă.

Farul a terminat meciul în zece oameni, după ce Kiki a fost eliminat pentru cumul de cartonațe galbene.

„La finalizare au avut probleme cei de la Dinamo. După eliminare, sigur că Farul a renunțat la joc. S-au apărat. S-au făcut și schimbări defensive. Lucru care a fost în avantajul lui Dinamo.

Au fost câteva ocazii, dar neimportante. Iar golul doi pe care îl primește Dinamo, ce să mai, e de râs”, a spus Gabi Balint, potrivit Digisport.

Remarcații lui Dănciulescu

Băluță, Mazilu și Vînă au fost oamenii, crede Ionel Dănciulescu, fostul oficial al lui Dinamo, că au fost jucătorii care au înclinat balanța în favoarea Farului în meciul de vineri seară.

„Trei jucători, vorbind de Băluță, Mazilu și Vînă, au făcut șah-mat apărarea lui Dinamo, care a avut superioritatea numerică. Mazilu s-a distrat pur și simplu cu ei. Și pasa lui Băluță, extraordinară. E inadmisibil”, a spus Ionel Dănciulescu.

În urma acestei victorii, Farul Constanța a urcat pe locul nouă în clasament, la doar un punct de playoff. Dinamo a rămas pe 13, cu opt puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!