Cine mai intelege fotbalul romanesc? FCSB acuzata ca si-a DEPASIT CONDITIA contra Craiovei! "Zici ca sunt alti baieti cand joaca cu noi!"

Cine mai intelege fotbalul romanesc? FCSB acuzata ca si-a DEPASIT CONDITIA contra Craiovei! "Zici ca sunt alti baieti cand joaca cu noi!"

Jucatorii de la FCSB au fost laudati pentru prestatia lor de la Craiova.

Alexandru Mateiu, jucatorul celor de la Universitatea Craiova i-a laudat pe cei de la FCSB, dar i-a si acuzat ca se mobilizeaza prea tare cand joaca impotriva oltenilor. Paradoxal, Craiova a fost in trecut suspectata de rivalii din Liga 1 ca lasa garda jos contra FCSB-ului si se mobilizeaza mai mult contra altor adversari. 

“E bine ca am reusit sa castigam, e foarte important pentru noi. FCSB a jucat incredibil de bine, nu ne asteptam sa joace atat de bine! Dar pare ca mereu se mobilizeaza foarte mult cand joaca impotriva noastra. Zici ca sunt alti baieti cand joaca cu noi!”, a spus Alex Mateiu la finalul meciului. 

Meciul a fost comentat si de Cicaldau, cel care a deschis scorul pentru olteni. 

"Dupa foarte multe infrangeri impotriva lor, am reusit sa ii batem, i-am batut cand trebuia. Mai avem 3 meciuri, 3 finale, fiecare meci va fi mai greu decat altul, ne asteapta o deplasare foarte grea la Botosani si trebuie sa ne gandim la acest meci. 

Era clar ca suntem doua echipe cu jucatori foarte buni, cred ca in seara asta a facut diferenta atitudinea. Urmatorul meci va fi si mai greu!", a spus Alex Cicaldau. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Atac cu armă albă în Nisa, soldat cu trei morți. Atacatorul a strigat „Allah Akbar”. VIDEO
BRAT

Modifică setările cookies