Mihai Rotaru a decis! Primul jucător care semnează cu Universitatea Craiova în vară

Mihai Rotaru Alexandru Mateiu Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2024, 21:32
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2024, 21:32

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a hotărât deja o primă mutare a clubului oltean pentru sezonul următor.

Alexandru Mateiu semnează prelungirea contractului cu Universitatea Craiova

La o zi după victoria cu Petrolul, scor 3-2, Mihai Rotaru a lăudat evoluția lui Alexandru Mateiu (34 de ani), mijlocaș care își încheie contractul cu Universitatea Craiova în vară. Finanțatorul oltenilor anunță că îi va propune prelungirea înțelegerii jucătorului care e de aproape 10 ani în Bănie.

"Bun Mateiu, foarte bine. Își termină contractul în vară și cred că mai vrea un an-doi de contract, d-asta joacă așa bine. Să nu îi spuneți și lui că nu vreau să știe (n.r - că plănuiește să îi prelungească înțelegerea). Vedem. 

Și acum doi ani, când își termina contractul, a venit în cantonament cu noi și a semnat acolo. Repet, nu trebuie să știe nimeni (n.r - că i se va prelungi contractul). D-asta joacă așa bine", a spus Mihai Rotaru, la Fanatik.

Alexandru Mateiu și Nicușor Bancu sunt cei mai vechi jucători din lotul Universității Craiova. Ambii au fost transferați în vara anului 2014, după ce echipa a promovat în Liga 1.

Mateiu a sosit la Universitatea Craiova de la FC Brașov în schimbul sumei de 500.000 de euro. Mijlocașul central a strâns până acum 316 meciuri și 13 goluri la formația din Bănie.

  • 35 de ani va împlini Alexandru Mateiu pe 10 decembrie
  • 25 de meciuri și un gol a strâns Mateiu în acest sezon

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!