Cine va conduce Astra Giurgiu dupa arestarea lui Niculae! "El are drept de semnatura!"

Ioan Niculae Astra Giurgiu Bogdan Mara Liga 1 Superliga Cine ca conduce Astra Giurgiu dupa arestarea lui Niculae! "El are drept de semnatura!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Februarie 2021, 09:34
Data actualizarii: Sambata 27 Februarie 2021, 09:58

Astra a ramas fara patronul Ioan Niculae care a fost condamnat la inchisoare. 

Bogdana Mara a explicat cine se va afla la conducerea giurgiuvenilor dupa ce omul de afaceri a fost arestat. Directorul spotiv la Astrei a adus garantii ca fiica lui Ioan Niculae, Adina, nu va conduce clubul. Presedintele echipei, Dani Coman, este cel a care a ramas cu drept de semnatura. 

"Din pacate, a fost facuta o confuzie. Aparea ca doamna Adina s-ar implica la echipa. Nu este deloc adevarat. A fost mereu alaturi de domnul Niculae, dar noi am transmis dupa meciul cu Dinamo faptul ca la hotel a venit doamna Niculae, insa este vorba de sotia domnului Niculae.

Am avut nevoie de acest lucru, a discutat cu noi, cu Eugen, cu capitanii de echipa, ne-a sigurat de sprijinul ei. Ea este un releu intre patron si noi. Dansul si-a pus anumiti oameni care se ocupa de afacerile dansului si de echipa. Drept de semnatura are Dani Coman la echipa, el este cel insarcinat sa duca lucrurile mai departe si sa faca ce e necesar ca echipa sa mearga", a spus Bogdan Mara pentru DigiSport. 

Potrivit legislatiei in vigoare, Niculae va putea cere eliberare conditionata dupa ce va executa doua treimi din pedeapsa, adica dupa 3 ani si 4 luni, deoarece are peste 60 de ani. 

Cu Ioan Niculae patron, Astra a cucerit 4 trofee: titlul in Liga 1 (2016), Cupa Romaniei (2014), doua Supercupe ale Romaniei (2014, 2016). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!