Un jucator de la Astra arunca BOMBA! "Ei spun ca va fi eliberat peste trei sau patru luni!" Scapa Ioan Niculae de pedeapsa indelungata?!

Astra condamnare Ioan Niculae Liga 1 sebatian wutrich Superliga Un jucator de la Astra arunca bomba! "Ei spun ca va fi eliberat peste trei sau patru luni!" Scapa Ioan Niculae de pedeapsa indelungata?
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2021, 18:36
Data actualizarii: Marti 23 Februarie 2021, 18:45

Patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a fost arestat saptamana trecuta si trimis dupa gratii pentru urmatorii 5 ani.

In ciudat condamnarii de 5 ani, un fotbalist de la Astra face o declaratie suprinzatoare si spune ca a auzit ca patronul poate sa scape dupa doar cateva luni de pedeapsa. 

"Conducatorii ne spun sa nu ne facem griji. Ei spun chiar ca Niculae va fi eliberat din inchisoare peste trei sau patru luni, ca nu este prima data.

  • Un jucator de la Astra arunca bomba! Ei spun ca va fi eliberat peste trei sau patru luni! Scapa Ioan Niculae de pedeapsa indelungata?

Poate ca ne spun asta pentru ca lucrurile sportive sa mearga mai bine si Astra sa prinda play-off-ul. Nu stiu. Este adevarat ca, privind la televizor sau in ziare, chiar si fara a intelege totul, pare serios. Ni s-a spus ca fiica lui Niculae va face ceea ce este necesar, clubul are termen pana la 4 martie sa o rezolve", a spus Sebatian Wutrich pentru site-ul elvetian lematin.ch.

Fostul jucator al echipei din Giurgiu, Daniel Niculae, il compatimeste si el pe Ioan Niculae: "Am vazut fel de fel de oameni care au facut fapte mai grave si nu au fost adusi asa. Probabil au vrut sa dea un exemplu, dar e o mediatizare excesiva", a spus Niculae, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!