Un jucator de la Astra arunca BOMBA! "Ei spun ca va fi eliberat peste trei sau patru luni!" Scapa Ioan Niculae de pedeapsa indelungata?!

Un jucator de la Astra arunca BOMBA! "Ei spun ca va fi eliberat peste trei sau patru luni!" Scapa Ioan Niculae de pedeapsa indelungata?!

Patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a fost arestat saptamana trecuta si trimis dupa gratii pentru urmatorii 5 ani.

In ciudat condamnarii de 5 ani, un fotbalist de la Astra face o declaratie suprinzatoare si spune ca a auzit ca patronul poate sa scape dupa doar cateva luni de pedeapsa. 

"Conducatorii ne spun sa nu ne facem griji. Ei spun chiar ca Niculae va fi eliberat din inchisoare peste trei sau patru luni, ca nu este prima data.

Poate ca ne spun asta pentru ca lucrurile sportive sa mearga mai bine si Astra sa prinda play-off-ul. Nu stiu. Este adevarat ca, privind la televizor sau in ziare, chiar si fara a intelege totul, pare serios. Ni s-a spus ca fiica lui Niculae va face ceea ce este necesar, clubul are termen pana la 4 martie sa o rezolve", a spus Sebatian Wutrich pentru site-ul elvetian lematin.ch.

Fostul jucator al echipei din Giurgiu, Daniel Niculae, il compatimeste si el pe Ioan Niculae: "Am vazut fel de fel de oameni care au facut fapte mai grave si nu au fost adusi asa. Probabil au vrut sa dea un exemplu, dar e o mediatizare excesiva", a spus Niculae, la Digi Sport.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies