Prima REACTIE a lui Ioan Niculae dupa ce a fost CONDAMNAT la 5 ani de INCHISOARE! Motivul pentru care Politia nu l-a gasit la domiciliu

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Februarie 2021, 23:36
Data actualizarii: Vineri 19 Februarie 2021, 00:47

Ioan Niculae (66 ani) a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare!

23:40 Ioan Niculae a oferit si prima reactie dupa ce s-a aflat condamnarea sa si a dezvaluit motivul pentru care Politia nu l-a gasit la domiciliu, fiind astfel dat in urmarire.

Finantatorul Astrei se afla in Italia, acolo unde s-a internat pentru un tratament.

  • BREAKING NEWS! Ioan Niculae, condamnat la 5 ANI DE INCHISOARE cu executare! Anuntul momentului

"Sunt in Italia, la o clinica, internat. Trebuia sa ies, probabil, duminica. Dupa primirea vestii din Romania ca am fost condamnat, mi-am facut externarea si incep sa ma pregatesc sa vin in tara. Maine sunt in tara", a spus Niculae pentru Antena 3.


21:30 Patronul Astrei a fost dat in urmarire de Politia Romana dupa ce nu a fost gasit la domiciliul sau. Pe site-ul oficial, Niculae apare la sectiunea 'Persoane urmarite', alaturi de justificarea condamnarii sale.


Patronul Astrei a fost condamnat in dosarul 'Interagro', iar decizia este una definitiva, anunta G4Media.

Niculae a primit o sentinta de 3 ani si 6 luni initial, insa procurorii au facut apel si au cerut pedeapsa maxima pentru omul de afaceri. In cursul zilei de joi a venit si verdictul: 5 ani de inchisoare cu executare.

Mai mult decat atat, Niculae nu mai poate fi actionat, asociat si administrator al unei societati comerciale pe o perioada de 3 ani de zile dupa executarea pedepsei principale, anunta sursa citata.

Motivul condamnarii este dosarul 'Interagro', cand a fost derulat un contract fictiv in perioada august 2008 - martie 2009, intre Intergagro SA sii Libarom Agri SRL. Obiectul contractului a fost prestarea unoer servicii de publicitate, iar in baza lui, au fost inregistrare in contabilitatea primei firme operatiuni false, prin care acestea nu au mai platit taxele si impozitele catre bugetul de stat, anunta DNA.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!