Ioan Niculae s-a intors in Romania! Ce s-a intamplat la aeroport

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Februarie 2021, 15:20
Data actualizarii: Sambata 20 Februarie 2021, 00:09

Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul 'Interagro'. 

UPDATE 15:00: Ioan Niculae s-a intors in Romania si a fost luat de Politie direct din aeroport pentru a fi dus la inchisoare. Oamenii legii l-au incatusat imediat dupa ce omul de afaceri a coborat din avion, conducandu-l spre locul in care isi va executa pedeapsa. 


10:30 Patronul Astrei nu este in tara, Politia dandu-l in urmarire generala dupa ce oamenii legii nu l-au gasit la domiciliu. Niculae se afla in Italia, unde a mers pentru a face un tratament. 

Joi seara, omul de afaceri a declarat ca se va intoarce astazi in Romania, externandu-se mai repede de la clinica la care era internat si unde trebuia sa stea pana la finalul acestei saptamani. 

In urma acestei condamnari, Niculae nu mai poate fi actionar, asociat si administrator al unei societati comerciale pe o perioada de 3 ani de zile dupa executarea pedepsei principale.

Motivul condamnarii este dosarul 'Interagro', cand a fost derulat un contract fictiv in perioada august 2008 - martie 2009, intre Intergagro SA sii Libarom Agri SRL.

Obiectul contractului a fost prestarea unoer servicii de publicitate, iar in baza lui, au fost inregistrare in contabilitatea primei firme operatiuni false, prin care acestea nu au mai platit taxele si impozitele catre bugetul de stat, anunta DNA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!