Liga 1

Chindris, jucatorul dorit de Becali, ii urmeaza exemplul negativ patronului de la FCSB! "Nu umblu cu declaratia la mine, n-am buzunare cand alerg" 

Fundasul Botosaniului s-a autioizolat acasa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Aprilie 2020, 08:54
Data actualizarii: Duminica 12 Aprilie 2020, 08:56

Andrei Chindris se afla acasa, langa Cluj-Napoca, acolo unde isi continua pregatirea pentru a nu iesi din forma. Acesta a declarat ca se antreneaza in curte, dar si pe malul Somesului, spunand insa ca nu isi ia declaratia pe proprie raspundere la el, asa cum au impus autoritatile.

Ieri, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvaluit ca a fost oprit de un filtru de politie, insa nu avea acest act la el. El a considerat ca nu este nevoie de o declaratie pe proprie raspundere pentru cineva care face voluntariat zilnic si care sprijina lupta impotriva Covid-19 cu donatii.

"Sunt langa Cluj, acasa. Incerc sa-mi omor timpul cu ce pot. Ma antrenez in curte, alerg pe malul Somesului. Nu umblu cu declaratia, n-am buzunare cand alers, sunt la 2 minute de casa. Nu umbla nimeni pe aici.

Ne mai vedem cu colegii pe net, ne antrenam, ne spunem problemele pe care le avem in autoizolare", a spus Chindris, la DigiSport.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies