Liga 1

CFR Cluj încearcă să-și betoneze defensiva! Ardelenii au pus ochii pe un fotbalist de națională

CFR Cluj a fost la un pas de semnarea unei înțelegeri cu atacantul Facundo Ferreyra (30 de ani), însă totul a căzut din cauza pretențiilor exagerate pe care jucătorul le-a avut.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 22:08
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 22:11

După încercarea eșuată de întărire în ofensivă, ardelenii încearcă acum să facă o mutare în defensivă. Bogdan Mara a dezvăluit că CFR negociază în momentul de față cu fundașului central Wilfried Kanon (28 de ani), care are 52 de meciuri în naționala Coastei de Fildeș.

„Da, a căzut cu Facundo. Prea mulți agenți și prea multe pretenții diferite față de cele inițiale la care ne înțelesesem. După ce a venit aici, ne-am trezit că erau alte condiții pe care le doreau și diferența dintre unele și altele erau destul de mari.

Kanon e un fotbalist bun, interesant, ne-a fost propus, dar nu e încă închis transferul. L-am analizat, ne place și purtăm discuții cu el.

Îmi aduc aminte de el de acum aproximativ 10 ani, era un tânăr de mare perspectivă, iar pe parcurs a demonstrat că a ajuns titular în naționala Coastei de Fildeș, unde are 52 de meciuri. Nu știm încă dacă îl semnăm. Negociem, discutăm, e un jucător interesant”, a spus Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, la Digi Sport.

Wilfried Kanon a mai evoluat în România, în sezonul 2012-2013, pentru FC Brașov și Gloria Bistrița. Fotbalistul din Coasta de Fildeș are 30 de meciuri în Liga 1.

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies