Fotbal extern

Marius Șumudică a vorbit despre contractul cu Yeni Malatyaspor: ”E incomparabil cu contractul de la CFR”

Marius Șumudică a revenit în antrenorat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 19:33
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 19:49

După plecarea cu scandal de la CFR Cluj, Marius Șumudică a ajuns la un acord cu Yeni Malatyaspor, echipă ce a adunat doar șase puncte în primele opt etape. Marius Șumudică are încredere în noua sa echipă, despre care consideră că are un lot mult peste nivelul retrogradării.

Șumudică a vorbit despre contractul său și despre echipă, declarând că remunerația de la Yeni Malatyaspor nu se compară cu cea de la Cluj.

”Astăzi am condus primul antrenament. Îi cunosc pe mulți dintre jucători, am jucat contra lor. Au avut niște probleme, au fost câțiva jucători accidentați, de aceea a fost și seria de insuccese. Mâine avem un meci amical, cu Gaziantep.

Nu am un lot care să se bată la retrogradare. Bașkanul m-a așteptat până la patru dimineața. Mi s-a părut un om ok, care își dorește să lucreze cu mine.

E incomparabil contractul cu ce a fost la CFR. Obiectivul este să scăpăm de retrogradare, dar eu vreau să urcăm cât mai sus. Ei își doresc să jucăm un fotbal bun și să n-avem emoții cu retrogradarea, ceea ce eu cred că se poate realiza. Verbal ne-am înțeles, mai trebuie semnată o hârtie prin care s-ar prelungi automat contractul.

Dacă nu făceam greșeala aia la Gaziantep eram departe. Antrenam o echipă puternică. Caracterul meu rămâne acesta, agresiv, asta e, nu pot să mă schimb, dar voi fi mai atent la declarații, la relația cu arbitri, relația cu presa”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies