Claudiu Petrila, în atenția cluburilor din străinătate. Cine îl urmărește pe tânărul de 20 de ani de la CFR Cluj 

claudiu petrila Bogdan Mara CFR Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 18:27
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 18:59

CFR Cluj este lider detașat în Liga 1, iar unul dintre jucătorii care au ajutat echipa în acest început de sezon este Claudiu Petrila. 

Tânărul de 20 de ani a avut evoluții bune în meciurile din campionat, dar și din cupele europene, motiv pentru care a intrat în atenția cluburilor din străinătate.

Convocat la naționala U21, Claudiu Petrila este urmărit de echipe din Europa, dar și din MSL, așa cum a dezvăluit și Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei României. 

"Întrebări au fost. Au exista și scouteri care au venit să se intereseze de el, inclusiv de peste Ocean. El crește meci de meci, va ajunge și la echipa națională mare. Trebuie să facă pașii care trebuie. În naționala de tineret trebuie să fie titular, iar în viitorul apropiat o să treacă și la cea mare. A crescut din punct de vedere fizic, pentru că aici era un handicap. Când îi vede pe Deac și pe ceilalți cum se pregătesc, nu se lasă nici el mai jos.", a declarat Bogdan Mara la DigiSport. 

Singurul gol al CFR-ului în Conference League
 

Campioana României a obținut primul său punct în Conference League, în meciul cu Randers, scor 1-1. Singurul gol al lui CFR Cluja fost înscris de Claudiu Petrila, cel care a intrat în teren în a doua repriză în locul lui Costache. Tânărul jucător a marcat cu un șut la colțul lung după o pasă bună a lui Deac.

"Sunt fericit că am înscris, dar nu pot să mă bucur ma maximum, am făcut doar egal și ne trebuia victoria. Nu prea ne ajută rezultatul, dar mai avem patru meciuri și trebuie să le câștigăm.", a declarat Petrila.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!