CFR Cluj are concurenta pentru atacantul crescut de Borussia Dortmund! Un club din Italia a inceput deja negocierile cu fotbalistul

CFR Cluj are concurenta pentru atacantul crescut de Borussia Dortmund! Un club din Italia a inceput deja negocierile cu fotbalistul

Campioana Romaniei isi doreste sa se intareasca si la doua luni de la incheierea perioadei de transferuri.

Oficialii lui CFR Cluj sunt hotarati sa ii aduca lui Dan Petrescu fotbalistii ceruti, in incercarea de a-l convinge pe acesta sa nu demisioneze. Acestia il doresc pe atacantul finlandez de 27 de ani, crescut de Borussia Dortmund, Tim Vayrynen.

Doar ca "feroviarii" au parte de concurenta serioasa in incercarea de a realiza acest transfer. Presa din Italia anunta ca echipa de Serie B, Ascoli, este si ea interesata de varful de 1.91 m inaltime. Site-ul "de casa" al clubului alb-negru, tuttoascolicalci.it, noteaza ca oficialii lui Ascoli au inceput deja negocierile cu reprezentantii lui HJK Helsinki pentru transferul lui Vayrynen si ca acesta s-ar putea oficializa in cateva zile.

Tim Vayrynen, care este cotat de Transfermarkt la 300.000 de euro, are 12 selectii la echipa nationala a Finlandei, pentru care nu a reusit inca sa marcheze.

VIDEO PROTVPLUS.RO

IPS Teodosie i-a chemat pe toţi preoţii din judeţul Constanţa la pelerinajul de la Peştera Sf. Apostol Andrei
BRAT

Modifică setările cookies