Liga 1

Cerinta de care Negoita nici nu a vrut sa auda la negocierile cu ADPD! Ce au cerut reprezentantii asociatiei

Continua problemele de la Dinamo, iar Negoita a primit o oferta inedita care este greu de acceptat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 11:19
Data actualizarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 11:27

Se stie ca Dinamo are probleme cu banii si implicit cu luarea licentei pentru viitorul sezon de Liga 1. Clubul poate retrograda sau intra in faliment daca nu se gaseste un investitor care sa preia actiunile de la Ionut Negoita.

Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo a spus ca poate face rost de cei 180 de mii de euro necesari pentru luarea licentei, insa doresc sa achite datoriile de 2,5 milioane de euro, catre Negoita, chiar si pe parcursul unui deceniu. ADPD a solicitat clubului sa evite colaborarea cu reprezentantii Peluzei Catalin Hildan deoarece acestia il injura pe Negoita si fac mai mult rau clubului.

Asa cum era de asteptat, negocierile nu s-au concretizat pentru ca ADPD nu dispune de banii necessari, iar scenariul platii celor 2,5 milioane de euro pe parcursul unui deceniu este de domeniul fantasticului. 

"Le-am zis sa vina sa preia fraiele, tuturor. Oricine vrea, luati Dinamo! M-am saturat de lichele, de oameni care zic ca iubesc clubul si nu fac nimic, de gargaragii. Il dau in orice moment, sa scap. Luati-l, salvati-l, acum e timpul vostru.", a spus Ionut Negoita conform GSP.

Cornel Dinu, fost antrenor si campion cu Dinamo, a reactionat la adresa lui Negoita, find nemultumit de felul in care a fost manageriat clubul. "Daca este de buna credinta, Negoita trebuie sa dea Dinamo pe suma de 1 leu plus plata licentei sportive, nu pe datoriile facute de proasta lui administrare. Ti-ai mancat traiul, ti-ai mancat malaiul. Gata, ajunge cat a jecmanit clubul.", a spus Cornel Dinu.

Reprezentantii programului "Doar Dinamo Bucuresti" au postat pe Facebook ca vor sa intre si ei in cursa  pentru cumpararea partii ramase lui Negoita. Se asteapta sa aiba loc discutii in aceste zile, chiar daca DDB si Negoita se contreaza periodic.

Modifică setările cookies