Liga 1

S-au terminat negocierile dintre ADPD si Ionut Negoita! Cerintele ambelor tabere pentru a se realiza tranzactia clubului Dinamo

Reprezentantii Asociatiei "Dinamovisti pentru Dinamo" au avut o intalnire, marti, cu Ionut Negoita, pentru a discuta preluarea actiunilor de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Aprilie 2020, 20:42
Data actualizarii: Marti 21 Aprilie 2020, 20:44

Cele doua parti nu au ajuns la niciun acord pentru cedarea pachetului de actiuni. Cei din APPD au cerut esalonarea datoriilor pe care le mai are clubul pe mai multi ani, iar cerinta lui Ionut Negoita a fost ca asociatia sa demonstreze ca detine suma necesara pentru a achita licenta de Liga 1 a clubului Dinamo.

Clubul din Stefan cel Mare a fost reprezentat la discutii de Valentin Gheorghita, avocatul imputernicit de Ionut Negoita.

Inca finantator al echipei, Negoita le-a cerut o dovada a existentei sumei de 180.000 de euro pentru a continua negocierile.

Suporterii, asteptati la negociere

 

Un cuvand greu de spus il au si suporterii din programul "Doar Dinamo Bucuresti, care detin 10% din actiunile clubului dupa ce le-au cumparat in schimbul a 210.000 de euro. Fanii au mai strans intre timp inca 100.000 de euro si au anuntat astazi ca sunt interesati de preluarea restului de 82% din actiuni.

Potrivit sursei citate, Ionut Negoita ii asteapta miercuri la negocieri pe suporteri din programul DDB.

Comunicatul emis astazi de DDB

CITESTE SI

Modifică setările cookies