Cerere ZERO si o scuza gasita "la urgenta" sau o defectiune tehnica? Steaua a suspendat vanzarea de bilete pentru meciul cu Astra

Autor: Sport.ro
Luni 16 Februarie 2015, 17:17

Steaua a anuntat pe contul oficial de Facebook ca suspenda vanzarea biletelor pentru meciul cu Astra pana marti, la ora 14:00. In comunicat, clubul nu a mai folosit numele FCSB, ci "Fotbal Club Steaua Bucuresti"

Cu doua zile inainte de primul meci oficial al sezonului, cel cu Astra din semifinalele Cupei Ligii, Steaua a suspendat vanzarea biletelor.

Motivul? O defectiune tehnica, spun reprezentantii clubului, care nu au mai folosit numele FCSB in comunicatul adresat clubului, ci Fotbal Club Steaua Bucuresti.

Steaua intalneste Astra, miercuri, de la ora 19:00, si risca sa joace prima mansa din semifinalele Cupei Ligii cu tribunele mai mult goale.

Dupa Peluza Sud, si reprezentantii Peluzei Nord au anuntat ca nu vor sustine echipa pana cand problemele cu Armata nu se vor clarifica. DETALII AICI

Iata comunicatul postat pe pagina oficiala de Facebook:

"Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca, din cauza unor probleme de ordin tehnic, vanzarea de bilete pentru partida cu Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei Ligii Adeplast, a fost suspendata temporar! Tichetele vor fi disponibile incepand cu ziua de marti, ora 14:00, cand sistemul va fi repus in functiune. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate si va multumim pentru intelegere!"

 
Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies