"Sa ne spuna cat vor pe sigla: un euro, un milion, ZECE! Suporterii se razbuna pe jucatori!" Prima reactie din Ghencea catre fani

Galeria de la Peluza Nord anunta ca nu mai vrea sa vina la meciurile echipe, atata timp ca va juca sub noua sigla si cu numele FCSB.

Duckadam spune ca suporterii gresesc si se razbuna gratuit pe jucatori. Echipa va fi prima care va avea de suferut daca nu va mai exista o galerie la meciurile din retur:

"Ca lot, suntem la fel de puternici, dar acest lucru va trebui sa-l vedem in jocurile oficiale. Nu cred ca ne-am pierdut din valoare, ne-am intarit pe anumite posturi. Steaua e la fel de puternica, dar acest lucru va trebui sa-l aratam in jocurile oficiale."

"Aici va fi mai multe comentat. Hotararea ICCJ, din punctul meu de vedere, cand e o hotarare, trebuie sa fie si motivarea. Noi asteptam mereu motivarea pentru o condamnare dupa 6 luni sau mai mult. Eu cred ca de aici pleaca prima problema, ca nu apare motivarea. Daca ai luat aceasta hotarare, e atat de greu sa redactezi o motivare?"

"Suporterii gresesc pentru ca ei se razbuna pe jucatori, ei sunt prinsi la mijloc si nu au nicio vina. Ei au facut treaba pana acum, au obtinut performante, puncte, jocuri spectaculoase, si practic tu pedepsesti jucatori care nu au nicio vina. Eu de luni de zile zic ca vreau sa vad o reactie oficiala de la armata, dar de la cineva care are putere de decizie, nu un executant. Care sa spuna, da, in clipa in care am luat sigla, sa spuna, vrem un euro, un milion de euro, 10 milioane de euro, vrem treaba asta. Nimeni nu iese, nimeni nu spune nimic. In momentul in care armata isi spune punctul de vedere: am luat sigla pentru ca vrem bani pentru celelalte sectii sau pentru mai stiu eu ce. Asa, in mod normal, ar veni o reactie oficiala si din partea Stelei, din partea patronului. Da, suntem de acord sa satisfacem aceste pretentii sau nu suntem satisfacuti de aceasta cerere. Deocamdata totul este in ceata. Singurii care sufera sunt jucatorii, care nu merita acest lucru."

"Nu stiu ce e cu Cupa Campionilor, toata lumea asteapta acea motivare, unii spun ca palmaresul nu e afectat, altii ca este, fiecare cu parerea lui pentru ca nu avem o motivare oficiala. Imi pare rau pentru suporteri, pentru ca se razbuna sau sunt suparati pe cine nu trebuie, pe jucatori. Jucatorii astia merita sa vii la meciuri, pentru ca au obtinut performante. Deocamdata toata lumea bajbaie si nimeni nu stie nimic. Si reactiile suporterilor sunt de inteles pana la urma, pentru ca nimeni nu stie ce va urma. Galeria e derutata in momentul de fata, dar hotararea lor este gresita.", a declarat Duckadam la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies