Mutarea facuta de Dinamo inainte de primul meci oficial al sezonului: Florentin Petre, de azi in stafful lui Teja!

Autor: Sport.ro
Luni 16 Februarie 2015, 17:11

	Mutarea facuta de Dinamo inainte de primul meci oficial al sezonului: Florentin Petre, de azi in stafful lui Teja!

Marti, ora 19.00: Dinamo - Pandurii, prima semifinala din Cupa Ligii.

Fostul jucator dinamovist Florentin Petre va face parte din stafful condus de Mihai Teja, a anuntat astazi managerul sportiv al clubului, Ionel Danciulescu.

"Cel mai important este ca Florentin Petre va fi alaturi de echipa noastra, mai putin important pe ce pozitie va veni. E un jucator crescut in curtea lui Dinamo, cred ca stie mai bine decat mine ce inseamna spiritul lui Dinamo. Cred ca toata lumea se bucura ca el se alatura proiectului nostru. Acest proiect va ave succes, veti vedea", a declarat Danciulescu.

Antrenorul Mihai Teja considera ca Florentin Petre ar putea aduce un plus la echipa prin motivarea jucatorilor. "Avem nevoie de tot ce inseamna Dinamo, tot ce a fost. Florentin Petre face parte dintre simbolurile lui Dinamo, alaturi de Ionel Danciulescu sau de alti jucatori. Au facut performanta si inteleg cel mai bine acest spirit al lui Dinamo si trebuie sa-l transmita si jucatorilor. Florentin Petre va fi in cadrul stafului nostru, va face parte din echipa naostra", a afirmat tehnicianul dinamovist.

Mihai Teja: "Cupa Ligii este un obiectiv important pentru Dinamo"

"Incepem un nou sezon, incep meciurile oficiale, ii multumim lui Danciulescu pentru ca a calificat echipa in semifinalele Cupei Ligii. Este un trofeu important pentru Dinamo. Sper ca marti sa facem un joc bun pe care sa-l castigam."

"Tot timpul mai este de lucru, sa imbunatatim, nu putem fi o echipa perfecta de la inceput, dar eu sper ca prin ceea ce am facut de cand suntem impreuna sa putem sa aratam pe teren. Orice trofeu este important pentru Dinamo, orice trofeu este un obiectiv. Incercam sa dam tot ce avem mai bun si sa ajungem in finala. In afara de Cosmin Matei, nu avem niciun jucator indisponibil. Jucatorii s-au pregatit bine in acest timp, sunt multumit de atitudinea lor, de ceea ce au aratat la antrenamente. De aceea imi doresc sa incepem cu dreptul. Chiar daca suntem la inceput, trebuie sa aratam ca suntem altcineva in meciurile oficiale", a spus Teja.

Semifinalele Cupei Ligii se joaca in dubla mansa - marti, ora 19:00, Pandurii - Dinamo; miercuri, ora 19:00, Steaua - Astra.

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies