GALERIE FOTO Cele mai tari imagini din prima repriză a meciului FCSB - Petrolul Ploiești

FCSB - Petrolul Ploiesti Arena Nationala Etapa 28 Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Martie 2023, 20:49
Data actualizarii: Vineri 03 Martie 2023, 00:50

Cele două formații se confruntă în etapa cu numărul 28 din Superligă.

  • Fotografii: Gabriel Chirea 

FCSB a avut un start perfect de meci. Adrian Șut a reușit să deschidă scorul în minutul cinci, după o fază excepțională făcută de Florinel Coman.

Cele mai tari imagini din prima repriză a meciului FCSB - Petrolul Ploiești

Dar chiar și așa, „lupii galbeni” au revenit în joc doar patru minute mai târziu, când Felix Mathaus și-a făcut loc în careul advers și a trimis un șut imparabil de către Ștefan Târnovanu.

  • La 1-1, partida s-a echilibrat, cu faze la ambele porți.

În minuutl 28, FCSB a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar Andrea Compagno a executat cu sânge rece și a readus formația dirijată de Mihai Pintilii în avantaj pe tabela de marcaj.

În prima jumătate de oră, conform statisticilor oferite de FlashScore, FCSB a înregistrat 67 procente în ce privește posesia, în timp ce Petrolul Ploiești a obținut doar 33 procente.

Alte statistici din prima jumătate

  • Ocazii de gol: 7-4 (FCSB - Petrolul)
  • Șuturi pe poartă: 4-3
  • Șuturi pe lângă poartă: 0-1
  • Șuturi blocate: 3-0

FCSB – Petrolul, înainte de meciul direct

Runda a 28-a programează unul dintre cele mai interesante meciuri din istoria campionatului intern, duelul dintre FCSB şi Petrolul, un derby care a oferit multe momente memorabile de-a lungul timpului.

Ultimul succes bifat de prahoveni pe prima scenă: 9 aprilie 2015, FCSB - Petrolul 0-1. Cea mai recentă dispută directă din campionat: 9 octombrie 2022, Petrolul - FCSB 0-2, goluri marcate de Joyskim Dawa şi Florinel Coman.

Doar un succes au bifat bucureştenii în ultimele patru partide disputate în campionatul curent din postura de gazde, 1-0 cu FC Botoşani (19 decembrie 2022), în rest au o remiză (1-1 cu Universitatea Craiova) şi două înfrângeri.

Palmaresul prahovenilor pe teren advers în sezonul actual cuprinde patru victorii la limită şi nouă înfrângeri, dintre care cinci la cel puţin două goluri diferenţă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!