Cele mai tari imagini cu Victor Piturca din pandemie! Ce urmasi are la Craiova fostul antrenor! Imagini exclusive

2 Piturca dintr-o lovitura la Craiova. Fiul si nepotul fostului selectioner sunt innebuniti dupa fotbal si viseaza sa joace intr-o zi pe Oblemenco!

Victor Piturca si-a pus o dorinta speciala de ziua lui: isi vrea fiul si nepotul la Universitatea Craiova ! Edan si Antonio sunt innebuniti dupa Universitatea ! Fostul selectioner ii pregateste pe cei mici

Victor Piturca: "Antonio, nepotul, el tine cu Mihaila, cand il vede pe Mihaila, ii pupa mana"

Victor Piturca: "Hai si pe Edan, uite-l pe Edan, ce baieti am. Antonio, Mihaila e preferatul lui, Edan, preferatul lui, cine e tati? Toata lumea, auzi, toata echipa"

Victor Piturca a sarbatorit 2 zile la rand, pe 7 si pe 8 mai. De ziua lui a iesit la alergare si apoi a luat masa cu toata familia.

Victor Piturca: "Bine mie imi place sa cred ca atunci cand am castigat Cupa Campionilor am prins si ziua mea de nastere ca mama mi-a zis ca m-a nascut noaptea"

Steaua 86 n-a iesit la petrecere, dar fostii jucatori au vazut noile imagini cu Ghencea . Pe tabela au fost puse fazele de la Sevilla. 

Victor Piturca: "Steaua 1986 ar fi cel mai corect nume pentru acest stadion. Tuturor jucatorilor si staffului tehnic ar trebui sa li se faca statui. Acolo la stadion"

Reporter: "Nu e ciudat sa iti vezi statuia la stadion?"

Victor Piturca: "Nu stiu daca e ciudat, deocamdata nu stiu cum este. Daca se va intampla lucrul asta, voi vedea daca e ciudat sau placut"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Redeschiderea teraselor, prevăzută pentru 1 iunie. „Relaxarea” plajelor, pe 15 iunie
BRAT