Victor Piturca dezvaluie conflictele pe care le-a avut cu Mutu in cadrul nationalei: "Am avut atatea lupte!" Ce il deranja cel mai tare pe 'Briliant'

Victor Piturca dezvaluie conflictele pe care le-a avut cu Mutu in cadrul nationalei: "Am avut atatea lupte!" Ce il deranja cel mai tare pe 'Briliant'

Victor Piturca a vorbit despre desele neintelegeri pe care le avea cu Adrian Mutu in vremea cand era selectionerul Romaniei.

Fostul selectioner al Romaniei a dezvaluit ca a avut mai multe contre cu fostul decar al nationalei, insa nu s-a suparat niciodata pe el.

Adrian Mutu era foarte deranjat cand nu era trimis in teren si asta a fost unul din motivele conflictelor:

"Avea rautati fiindca nu juca, el ajunsese la un moment dat sa fie supraponderal, aveam tot timpul discutii cu el, el stia ca daca nu face ce ii spun eu, indiferent cine era, el nu juca, in sensul asta a fost foarte suparat pe mine si atunci a inceput sa arunce cu niste chestii dinastea care nu i-au facut cinste, pe urma si-a dat seama", a spus Victor Piturca pentru Telekom Sport.

"Stiam ca vorbeste mult, dar era un baiat bun"

 

Fostul selectioner spune ca in cele din urma Mutu si-a recunoscut greselile si el nu a fost niciodata suparat pe jucator:

"Pe urma am stat de vorba cu el, a recunoscut, e jucatorul meu, am avut atatea lupte cu el, si le-am castigat, asa ca am trecut peste chestiile astea, ma iau eu dupa Adrian cand e el suparat... Pai tin minte ca l-am trimis o data acasa din Statele Unite parca, si nu stiu cine mi-a spus, Iovan, ca i-a zis 'lasa ca va schimb eu pe voi!'. Ce, eu ma suparam pe Mutu, ce spune Mutu, nu... Eu ii cunosc caracterul lui, stiam ca vorbeste mult, dar in general era un baiat bun, nu aveam treaba cu el", a mai spus Victor Piturca.

Victor Piturca a fost selectionerul Romaniei in trei randuri, 1998 - 1999, 2004 - 2009 si 2011 - 2014.

VIDEO PROTVPLUS.RO

America fierbe. Polițist atacat cu un cuțit, proteste masive și ceremonii de comemorare a lui George Floyd
BRAT