"Cel mai bun lucru este o noua licitatie!" Un patron din Liga I anunta un scenariu bomba pentru Adunarea Generala de maine

Gino Iorgulescu a convocat maine Adunarea Generala, cu o saptamana mai devreme fata de data anuntata initial.

Patronul clubului FC Botosani, Valeriu Iftime, a vorbit la Ora Exacta in Sport despre subiectul fierbinte care va fi discutat maine in Adunarea Generala.

"Eu sper ca Gino are o veste buna si vrea sa ne-o dea mai devreme. Poate ca vrea sa ne spuna maine "va dau toti banii si lasati-ma in pace", desi exista un zvon ca ne va spune "va dau, dar va mai tai ceva". O sa facem scandal maine daca e asa, nu cred ca poate fi vorba sa mai scada cu un cent fata de ce s-a vorbit. E o chestiune de principiu, nu neaparat de banii in sine."

"Cred ca se va face o noua licitatie. Nu stiu daca ies aceiasi bani, dar macar putem face o licitatie sanatoasa, cu toate argumentele, cu toate garantiile posibile. Asa vom putea sa stim ca vom priomi 20.000 de euro, sau 2000 de euro, dar macar o sa avem o garantie ca ii vom primi."

"Cu o garantie de felul asta poti sa mergi la banca sa te finantezi."

"Dar asa cum suntem astazi, fara nicio garantie, de unde stiu eu ca in septembrie nu se diminueaza suma iar cu 20.000 de euro?"

"Trebuie sa ne normalizam. A fost o licitatie sau n-a fost o licitatie? N-a fost... a fost o incredintare directa. Nu poti sa vorbesti de sumele astea fara sa ai garantii."

"Eu cred ca cel mai bun lucru este o noua licitatie. Luam mai putini bani, dar macar sa stim sa ne pozitionam pe o piata reala. Pentru ca eu sunt absolut convins ca nimeni nu va plati mai multi bani."

"Daca in urma licitatiei suma este mult mai mica, inseamna ca asta este nivelul nostru", a spus patronul clubului FC Botosani la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies