Cei cinci jucatori de pe lista lui Becali: le prelungeste contractele! Planic, in pericol: "Daca vine cu pretentii, du-te, tata!"

FCSB a inceput sa-si revina si Gigi Becali ii rasplateste pe jucatori. 

FCSB a ajuns pe 8 in clasamentul Ligii 1, dupa un inceput dezastruos de campionat. 

Patronul Gigi Becali a remarcat faptul ca jucatorii sai au reusit sa-si revina si a anuntat ca merge sa-i rasplateasca pe o parte dintre ei. 

Becali a anuntat in direct la Ora Exacta in Sport ca va prelungi contractele a cinci jucatori, iar patru dintre ei vor beneficia si de o creste salariala. 

Totusi, Bogdan Planic trebuie sa fie atent. Patronul a anuntat ca el se va alege cu o prelungire de contract, fara crestere salariala, si ar fi bine sa fie de acord cu acest lucru, fara alte pretentii. Daca Planic cere altceva, atunci e liber sa plece, dupa cum a explicat Becali. 

"Maine merg la echipa si am asa... Planic, prelungire. Vlad, Soiledis, Pantiru si inca un jucator cu salariu mic le maresc contractele. Planic, daca vrea. Daca vine cu pretentii, cu suma la semnatura, du-te, tata! Pantiru are 6.000 de euro, ii fac 10.000 de euro. Nu e dreptate, ca el trage echipa dupa el mai tare decat Popa", a declarat Gigi Becali la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Voiculescu s-a autopropus ca ministru al Sănătății, dar a fost ignorat de colegi
BRAT
Modifică setările cookies