Becali ar putea rata primul transfer anuntat al iernii: FCSB nu poate concura cu germanii! Oferta primita pentru noua "perla" a Ligii 1

Becali ar putea rata primul transfer anuntat al iernii: FCSB nu poate concura cu germanii! Oferta primita pentru noua "perla" a Ligii 1

FC Botosani propune un nou tanar jucator de perspectiva.

Valeriu Iftime sustine ca are o noua "perla" la Botosani. Andrei Chindris a inceput sa joace si la nationala de tineret condusa de Mirel Radoi si are oferte importante.

Fundasul in varsta de 20 de ani are o oferte interesanta din Germania, insa deocamdata nu pleaca din Moldova. Valeriu Iftime a confirmat ca au existat discutii si cu Gigi Becali, despre care s-a spus ca l-ar dori din iarna, insa patronul de la Botosani este tentat de propunerea primita din Vest.

"Avem oferte pentru Chindris. Au fost intrebari si de la Bucuresti, insa cea mai interesanta intrebare e din Germania. Avem o oferta importanta din Germania, dar nu pleaca acum. Chindris nu pleaca de la Botosani, trebuie sa mai creasca", a declarat Valeriu Iftime la ProX.

Intrebat daca cere 5 milioane de euro pentru internationalul roman, patronul de la Botosani a replicat: "Ne-am multumi si cu 2,5 milioane de euro!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Raport Reuters: PRO TV, pe primul loc în topul brandurilor de presă din România. „Domină topul încrederii”
BRAT
Modifică setările cookies