florin tanase Angers FCSB Superliga

Florin Tănase a fost aproape de un transfer în Ligue 1! Agentul dezvăluie de ce a căzut mutarea

Florin Tănase (26 de ani) e de cinci ani și jumătate la FCSB, iar căpitanul bucureștenilor speră să facă pasul într-un alt campionat în această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 14:50
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 14:49

După ce și-a prelungit contractul cu FCSB până în 2025, Tănase a primit o clauză de reziliere de trei milioane de euro, iar o echipă din Emiratele Arabe Unite, Al Nasr Dubai, ar fi stabilit să achite această sumă în iarnă.

Cum a ratat Florin Tănase transferul la Angers

Totuși, Florin Tănase putea prinde un transfer într-un campionat mult mai important. Agentul Liubliana Nedelcu dezvăluie că atacantul a fost aproape de un transfer în Ligue 1, la Angers, formație care a încheiat pe locul 13 în sezonul precedent.

"Pe Florin Tănase aş fi putut să-l duc în Franţa, la Angers. Din păcate, cel care trebuia să plece nu a mai plecat. S-au cerut prea mulţi bani pe acesta", a spus Liubliana Nedelcu, pentru as.ro.

Florin Tănase a marcat nouă goluri în actualul sezon din Liga 1, fiind pe locul trei în clasamentul golgheterilor, după Jefte Betancor (11) și Andrei Ivan (10).

Tănase alege banii

Întrebat de reporter după ultimul meci al anului: „Bani mai mulți sau șansa de a prinde naționala?”, Tănase a răspuns promt:

„Sunt sincer, bani mai mulți. Ce? Acolo nu se joacă fotbal. Toată lumea zice că avem cel mai slab campionat și când se duce unul în Arabia: 'Aoleu'”, a precizat Florin Tănase.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!