Tănase, gata să se îmbogățească în Emirate! Ce salariu va avea fotbalistul român 

florin tanase Al Nasr Emiratele Arabe Unite FCSB Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 09:06
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 09:09

Florin Tănase (26 ani) ar putea prinde transferul mult visat, chiar în perioada de mercato din iarnă. 

Căpitanul roș-albaștrilor a declarat în repetate rânduri că își dorește să joace în străinătate, iar în ultimele sezoane s-a și scris despre o posibilă plecare a sa, însă niciodată nu s-a concretizat. Recent, Tănase a semnat un nou contract cu FCSB, în urma căruia încasează un salariu de 30 000 de euro lunar, iar clauza de reziliere se ridică la 3 milioane de euro. 

Astfel, pentru a putea pleca, orice echipă vrea să îl cumpere trebuie să achite suma, cu două milioane mai mică față de clauza anterioară. Al Nasr, club din Emiratele Arabe Unite, își dorește să îl transfere pe jucătorul român. 

Salariu imens pentru Florin Tănase în Emirate!

Florin Tănase și-ar fi negociat deja și salariul la noua echipă, iar conform Fanatik, fotbalistul ar urma să încaseze 80 000 de euro pe lună la Al Nasr, de aproape trei ori mai mult decât salariul pe care îl are la FCSB. Anual, salariul jucătorului ar ajunge la 960 000 de euro. 

Transferul său ar fi o pierdere însă pentru FCSB, care are șanse minime în lupta la titlu din acest sezon, distanța dintre ea și CFR Cluj fiind deja de 10 puncte. Tănase a fost golgheterul campionatului în sezonul trecut, iar în acest sezon se află pe locul al treilea, cu 9 goluri înscrise, la două distanță de liderul Betancor. 

Mihai Stoica a confirmat interesul pentru Florin Tănase

Chiar managerul general al vicecampioanei României a vorbit despre plecarea lui Tănase, punctând că există interes foarte mare pentru căpitanul echipei sale. 

„De aia se cheamă clauză de reziliere, clauză de transfer. Dacă se plăteşte clauza şi el este fericit cu contractul care i se oferă, Tănase pleacă, iar noi încasăm 3 milioane de euro. Nu există 2,999,999, de regulă se mai încearcă. 

Noi nu vrem să ne despărţim de Tănase, doar dacă se plăteşte clauza. Înţeleg că este un interes foarte mare. Oamenii trebuie doar să aştepte perioada de transferuri şi să vireze suma”, a declarat Mihai Stoica. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!