Gala Noaptea Campionilor, superevenimentul organizat de Cătălin Moroșanu

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 23:01
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 00:19

Ultima gală Dynamite Fighting Show din acest an a fost de-a dreptul spectaculoasă!

20:20 Serghei Zanosiev nu a terminat gala așa cum și-a dorit. Acesta și-a rupt piciorul și a fost scos de medici cu targa, din ring.

Marți, ora 17:00 UPDATE ACUM are loc cântarul oficial al galei care se anunță una foarte spectaculoasă! Puteți vedea imagini pe pagina noastră de Facebook și pe linkul atașat mai jos. 

Ultima gală Dynamite Fighting Show din acest an se anunță și cea mai spectaculoasă. Noaptea Campionilor va avea miercuri de la ora 20:00 și va fi în direct pe Pro X și VOYO.

  • Cătălin Moroșanu pune în joc și două centuri de campion, cea de la categoria ușoară și la categoria grea.

La categoria grea, actualul campion Ionuț Iancu își va apăra centura în fața challengerului Ștefan Lătescu. Între cei doi există deja o rivalitate de peste un an. În 2020, Iancu l-a învins pe Lătescu în drumul spre centură. E și un duel al regiunilor geografice. Oltenia lui Iancu și Moldova lui Lătescu.

Cea de-a doua centură va fi în premieră, la categoria ușoară și vom avea un turneu piramidal de 4 oameni. Câștigătorul va fi primul campion DFS la categoria ușoară. Vor participa Adrian Maxim, Ionuț Popa, Călin Petrișor și Serghei Zanosiev. Benny a anunțat că pariază pe Popa, frații Stoica pe Zanosiev. La pariuri, Călin Petrișor este favorit.

Rambo trebuia să lupte cu Robin Ciric, numărul 2 mondial, însă acesta a făcut covid. În locul lui, îl va întâlni pe campionul FEA și King of Kings, Constantin Rusu. La începutul anului, cei doi chiar au făcut sparring împreună, iar acum Rusu l-a ironizat pe Rambo, spunând că doar s-a jucat cu el atunci. Rusu nu a pierdut niciodată în meciurile pe care le-a avut în România.

Vom avea și o premieră. Cel mai bine cotat luptător român de muay thai, Alex Bublea, stabilit în Thailanda, va lupta pentru prima dată în România în ultimii 12 ani. Bublea s-a antrenat cu legende precum Buakaw și Sittichai, având inclusiv două titluri de campion mondial. Va avea un adversar din Portugalia, pe Diogo Neves, care are titlul de campion WAKO (uaco) și cel al ISKA.

În total, avem campioni din 13 versiuni la gala de miercuri, de aceea se numește și Noaptea Campionilor. Toți cei care luptă au cel puțin un titlu recunoscut internațional.

În gală îl avem și pe ciobănașul Bogdan Năstase, care îl va înfrunta pe campionul mondial Diaguely Camara. Năstase a slăbit 14 kilograme pentru acest meci și susține că este cel mai dificil moment din carieră.

  • Gala se va desfășura cu un număr restricționat de spectatori, aproximativ 200. Chiar dacă restricțiile date de autorități s-au relaxat, nu am mai avut timp efectiv să ne organizăm pentru a schimba tot în această săptămână.
  • Cântarul oficial va fi transmis marți de la ora 17:00, în direct pe Pro X. Este cel mai important moment înaintea galei, care are loc miercuri seară, de la ora 20:00, în direct pe Pro X, și în reluare pe Pro TV după miezul nopții.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!