Dezvaluire in premiera: Anghelache nu l-a vrut pe Danciulescu! Antrenorul sunat de Dinamo dupa demisia lui Stoican

Anghelache l-a vrut pe Rednic la Dinamo in locul lui Danciulescu. Presedintele clubului din Stefan cel Mare n-a reusit sa-l convinga inca si pe Negoita sa faca aceasta mutare.

Anghelache l-a sunat pe Mircea Rednic a doua zi dupa plecarea lui Flavius Stoican, este dezvaluirea facuta chiar de Rednic, intr-o interventie telefonica la Ora Exacta in Sport.

"Dupa ce Stoican a fost demis sau si-a dat el demisia, in ziua urmatoare m-am vazut cu domnul Anghelache."

"Vad ca domnul Anghelache acum o tot intoarce. Ca si cum ar fi o rusine sa te vezi cu un antrenor, din moment ce antrenorul tau a plecat. M-am intalnit cu el si am discutat cam o jumatate de ora."

"Mi-a spus ca ei ar vrea sa vin din iarna. Eu am zis ca as vrea sa vin acum, ca sa cunosc jucatorii, asa puteam sa-mi dau seama cine trebuie sa plece sau ce trebuie sa mai aducem."

"Una e sa-i vezi din tribuna, una e sa-i vezi din teren. Fac o paranteza... cum a fost cu Tucudean, ca din tribuna l-am vazut zmeu si cand a venit la Standard n-a mai fost zmeu."

"Suporterii trebuie sa stie ca eu am fost disponibil sa vin. Acum nu mai depinde de mine, nu cred ca sunt dorit 100% la Dinamo", a spus Rednic.

Liber de contract dupa despartirea de Gent, Mircea Rednic tocmai a refuzat o oferta din partea Rapidului si a plecat in Belgia pentru a-si rezolva o problema medicala.

"Cu Rapid au fost discutii, avansate chiar, mi-au oferit un salariu foarte atractiv, bonusuri de obiectiv. Sunt convins ca Rapid se poate salva de la retrogradare. A venit Dinu Gheorghe, domnul Moraru este hotarat sa investeasca, lucrurile vor merge bine. Dar la Rapid nu este linistea pe care mi-o doream si am zis ca singura echipa din Romania la care vin este Dinamo."

"Am plecat in Belgia, am niste probleme, trebuie sa ma operez la un genunchi.", a mai spus Rednic.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, de la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies