Motivul pentru care Galca l-a fortat pe "Zorro" Rusescu! Vrea sa castige meciul cu Dinamo Kiev, de saptamana viitoare! Care e miza

Motivul pentru care Galca l-a fortat pe "Zorro" Rusescu! Vrea sa castige meciul cu Dinamo Kiev, de saptamana viitoare! Care e miza

Botosani 0-2 Steaua | Atacantul Stelei a revenit pe gazon mult mai repede decat se astepta.

Rusescu se plangea saptamana trecuta de accidentarea suferita si spunea ca ii va fi greu sa revina pe terenul, procesul putand sa dureze chiar si un an de zile. Acesta a declarat ca, dupa ce i-a fost introdusa o placa metalica, a inceput recuperarea:

"Organismul meu s-a adaptat cu corpul strain, pe care l-a si acceptat. Vederea se imbunatateste dar sunt tesuturi moi si nu stim ce va fi. Au fost cazuri care au dus pana la 8 luni cu recuperarea, au fost cazuri care nu s-au recuperat niciodata. Ma pot trezi maine sa fie totul ok, sa incep antrenamentele, dar sunt si cazuri mai pesimiste.", a spus Rusescu.

Acesta a revenit pe teren mai repede decat se astepta oricine, jucand ultimele minute ale meciului de aseara, de la Botosani. Rusescu a revenit cu masca pe teren, Galca declarand dupa meci ca forteaza revenirea acestuia in meciul cu Dinamo Kiev:

"Obiectivul nostru era sa intre cat mai repede, sa intre in atmosfera jocului, chiar daca a facut doar cateva antrenamente, am vrut sa prinda cateva minute. ll introducem putin cate putin, vrem sa-l avem cu Dinamo Kiev. Trebuie sa se simta cu colegii de echipa, cu mingea. El a facut putine antrenamente, dar am considerat ca e important sa intre cat mai repede.", a spus Galca.

Miza este meciul cu Dinamo Kiev de saptamana viitoare, pe care Steaua trebuie sa il castige neaparat pentru a mai spera la primavara europeana. In caz ca pierde calificarea, Steaua va inregistra o noua "gaura" financiara, de 2 milioane de euro, dupa ce a pierdut peste 20 de milioane din ratarea calificarii in Liga.

Are Steaua nevoie de Rusescu? (7288 voturi)
 
Da
83.00%6049 voturi
 
Nu, se descurca si Keseru
8.30%
605 voturi
 
Galca stie mai bine :)
8.70%
634 voturi
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies