Momentul care il poate costa Balonul de Aur: "Cine mi-a dat echipa asta de rahat?" Ce s-a intamplat la o actiune a lui Real Madrid

Momentul care il poate costa Balonul de Aur: "Cine mi-a dat echipa asta de rahat?" Ce s-a intamplat la o actiune a lui Real Madrid

Iesire incredibila a lui Cristiano Ronaldo, la o actiune a clubului.

Iesire in decor a lui Cristiano Ronaldo, cu o luna inainte de decernarea Balonului de Aur. Acesta a fost prezent la o actiune a sponsorului Audi, prin care jucatorii si-au ales fiecare cate o masina gratis.

Jucatorii au fost impartiti in echipe pentru o intrecere de pilotaj, iar reactia lui Ronaldo dupa ce a fost repartizat in echipa cu Jese, Nacho si Chicharito a fost una incredibila: "Nu pot sa cred. De ce? Ce echipa de rahat mi-ati dat". Desi e posibil ca Ronaldo sa fi facut afirmatia in gluma, colegii lui nu au fost impresionati iar portughezul nu a parut sa zambeasca, fiind stiut faptul ca Ronaldo nu accepta sa piarda. Presa din Anglia scrie deja despre faptul ca aceasta iesire in decor il poate costa Balonul de Aur pe superstarul lui Real.

Exceptand acest moment, jucatorii lui Real Madrid s-au bucurat de actiune, acestia primind fiecare cate o masina. Primul care si-a ales a fost Ronaldo, care a optat pentru singurul S8 4,0, fiind urmat de Bale, James Rodriguez si Casillas, care si-au luat cate un Q7 3,0 TDI.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies