Ilie Dumitrescu, revoltat de decizia lui Ovidiu Hațegan: ”Nu știu cum nu a reacționat!”

Ilie Dumitrescu Dinamo Ovidiu Hategan Poli Iasi Superliga Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 20:53
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 20:53

Luca Mihai a fost protagonistul unui moment neplăcut la meciul pierdut de Poli Iași în fața lui Dinamo, scor 0-1, în etapa a patra din play-out.

Homawoo l-a lovit în spatele capului pe jucătorul echipei din Copou, care a rămas nemișcat pe gazon. După ce a primit îngrijiri medicale, Luca Mihai a fost transportat direct la spital.

Ilie Dumitrescu: ”Nu știu cum nu a reacționat Hațegan la faza asta!”

Ilie Dumitrescu consideră că Ovidiu Hațegan a greșit impardonabil atunci când a decis să îi acorde doar cartonaș galben lui Josue Homawoo.

Fostul mare fotbalist este de părere că centralul nu are nicio scuză și crede că decizia lui Hațegan ar fi putut fi corectată din camera VAR.

Roșu, ce să mai, e cartonaș roșu, nu știu cum nu a reacționat la faza asta Hațegan. Era foarte greu să lovească mingea înaintea atacantului. Lovitura a fost direct în capul adversarului, și din lateral. Nu înseamnă că Hațegan nu e unul dintre cei mai buni arbitri, dar aici a greșit. Nu a vrut nimeni să se întâmple faza asta.

Cred că putea să revină după ce a văzut și să dea roșu, au mai fost momente de genul ăsta. Asta că cei de la VAR au respect și că nu au personalitate eu nu aș lua-o în considerare. E greșeala lui Hațegan, nu mai contează”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Care este starea lui Luca Mihai, după faultul criminal din meciul cu Dinamo

Conform playsport.ro, Luca Mihai a suferit o mică fractură craniană în apropierea urechii și urmează să fie supus unei cercetări amănunțite. Printre altele, fotbalistul va efectua un CT, pentru a exclude o problemă mai gravă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!