Cati bani au strans suporterii lui Dinamo pentru a cumpara clubul de la Negoita! Pretul lui Dinamo: 1 leu + 1.800.000 euro

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Octombrie 2019, 09:55

	Cati bani au strans suporterii lui Dinamo pentru a cumpara clubul de la Negoita! Pretul lui Dinamo: 1 leu + 1.800.000 euro

Ionut Negoita a anuntat ca e dispus sa renunte la Dinamo contra sumei de 1 leu. Cumparatorul va trebui sa aiba, insa, 500.000 de euro de investit imediat, iar in timp va trebui sa achite datorita de 1.800.000 euro a clubului.

Ionut Negoita sustine ca e dispus sa o cedeze in orice moment pe Dinamo, dar cauta un "cumparator de buna credinta". Patronul clubului din Stefan cel Mare a spus ca "regreta ca a salvat echipa", el fiind acum luat peste picior de ultrasi, care ii cer sa plece de la club. Negoita a anuntat ca renunta la Dinamo pentru 1 leu. Cealalta conditie este ca viitorul cumparator sa investeasca imediat 500.000 euro si sa achite restantele catre jucatori si furnizori.

Cati bani au strans suporterii lui Dinamo pentru a cumparat clubul

Potrivit ProSport, suporterii dinamovisti din PCH s-au mobilizat in urma anuntului. Ei vor sa adune bani pentru a cumparat clubul si sunt gata sa se "alieze" cu o alta factiune dinamovista, ADPD (Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo), reprezentanta printre altii si de Cornel Dinu.

Potrivit unui comunicat al PCH, prin "programul DDB", ultrasii au strans circa 35.000 euro. 730 de cotizatii de cate 48 de euro au vandut acestia.

"Nu am avut niciodata intentia sa conducem noi Dinamo! Intentia noastra a fost si este aceea de a sustine Clubul Dinamo, nu de a preluat Dinamo.

(...)

Zilele lui Negoita la Dinamo se apropie de final. Haideti sa ne trezim inainte ca aceste zile sa devina si finalul lui Dinamo.

Acum nu mai este vorba de niciun Negoita. E vorba de Dinamo. Nu e vorba de noi, cei din PCH. E vorba de DINAMO, de Dinamo si de tine. Dinamo are nevoie de tine", se arata in mesajul PCH.

ADPD: "Vom reveni cu amanunte in functie de evolutia negocierilor"

De cealalta parte, Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo noteaza ca "se afla in negocieri foarte avansate cu Ionut Negoita pentru preluarea intregului pachet de actiuni de la Dinamo".

ADPD scrie ca "va reveni cu amanunte in zilele urmatoare".

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies