DEMN DE GAME OF THRONES! Cei de la Newell's nu l-au lasat pe Maradona sa stea pe banca tehnica! De unde a privit antrenorul argentinienilor meciul

Newells Old Boys Diego Armando Maradona Campionate externe DEMN DE GAME OF THRONES! Cei de la Newell's nu l-au lasat pe Maradona sa stea pe banca tehnica! I-au adus un tron
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Octombrie 2019, 08:43
Data actualizarii: Miercuri 30 Octombrie 2019, 08:50

Echipa antrenata de Maradona, Gimnasia La Plata, s-a confruntat cu fosta echipa a legendei argentiniene, Newell's Old Boys si a castigat meciul cu 4-0. 

Nebunia de pe stadionul lui Newell's a depasit granitele cantecelor si pancartelor. Revenirea lui Maradona in Rosario, acolo unde a inceput cariera sa, a oferit una dintre imaginile care fac inconjurul lumii. 

Atat cei de la Newell's, cat si toata Argentina il divinizeaza pe Maradona pentru ceea ce a insemnat el in fotbalul mondial. De aceea, echipa gazda nu i-a permis lui Maradona sa stea pe banca tehnica, alaturi de restul echipei, ci i-au adus special un tron. 

Intreg stadionul l-a ovationat pe Maradona si i-a cantat numele pe durata intregii partide. 

Diego Armando Maradona a devenit antrenorul Gimnasiei in toamna anului 2020. Echipa a jucat 5 meciuri sub comanda sa, castigand doua dintre ele, printre care si cel cu Newell's.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!