Casele de pariuri vad cel mai dezechilibrat derby din istorie! Niciodata n-au mai fost atfel de cote! Cat are victoria lui Dinamo:

Casele de pariuri vad cel mai dezechilibrat derby din istorie! Niciodata n-au mai fost atfel de cote! Cat are victoria lui Dinamo:

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Niciodata in istoria derby-ului Steaua - Dinamo casele de pariuri n-au vazut un meci atat de dezechilibrat.

O victorie a dinamovistilor in Ghencea, care ar echivala cu una dintre cele mai mari surprize ale sezonului, are o cota de 7.50.

Casele de pariuri ofera o cota de 1.50 pentru victoria Stelei, in timp ce egalul are cota 3.80.

Ultima data cand s-au intalnit, in tur, Steaua a trecut de Dinamo cu scorul de 2-1. Cotele erau atunci de 5.40 pentru o victorie a lui Dinamo, Steaua era cotata cu 1,59, iar egalul valora 3,55.

MIRCEA LUCESCU: "Niciodata n-a fost asa dezechilibrat"

Lucescu crede ca Steaua este favorita certa in meciul de sambata seara, dar mizeaza totusi pe entuziasmul dinamovistilor.

"Niciodata nu mi s-a parut un derby atat de putin echilibrat ca acum. Dinamo a traversat o perioada foarte grea, iar acum mai poate compensa doar printr-un foarte mare entuziasm."

"Jucatorii trebuie sa inteleaga faptul ca joaca pentru un club foarte important. Suporterii vor fi alaturi de ei indiferent de rezultat. Steaua continua drumul spre titlu, stie sa acopere fiecare plecare, au construit asta in ultimii trei ani. Oricum, Dinamo nu are nimic de pierdut in Ghencea, tocmai faptul ca vine cu sansa a doua ar putea constitui un avantaj", a spus Mircea Lucescu la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies