UNIC! Hagi, coleg cu Ronaldinho si Rivaldo intr-o echipa STELARA. El si Popescu au fost invitati la un meci istoric!

Autor: Sport.ro
Joi 27 Februarie 2014, 15:49

	UNIC! Hagi, coleg cu Ronaldinho si Rivaldo intr-o echipa STELARA. El si Popescu au fost invitati la un meci istoric!

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Hagi si Popescu vor fi din nou colegi de echipa la Barcelona intr-un meci de legenda contra lui Real Madrid

Cei doi fosti lideri ai Generatiei de Aur vor merge tocmai in Oman, acolo unde va avea loc partida dintre legendele Barcei si ale Realului. Sunt echipe cu unii dintre cei mai tari fotbalisti din istorie iar partida va avea loc pe 12 martie.

Chiar daca e fan Real Madrid si a jucat si pe Bernabeu, Hagi a ales sa joace in echipa Barcei, alaturi de Rivaldo, Mendieta, Litmanen sau Giuly. Cei din Oman au anuntat ca vor sa-l aduca si pe Ronaldinho la eveniment, insa momentan sunt discutii cu clubul sau.

Zidane nu va face parte din echipa Realului pentru ca acesta este ocupat ca secund al lui Ancelotti la echipa actuala a madrilenilor. 

Hagi a jucat doi ani la Real Madrid, intre 1990 si 1992, are 64 de aparitii si 12 goluri. In 1994 a ajuns la rivala Barcelona, pentru care a jucat 36 de meciuri si a inscris 7 goluri pana in 1996. 

Popescu a jucat intre 1995 si 1997 la Barcelona, are 68 de aparitii si 9 goluri. A fost capitanul echipei in 1997, cand catalanii au castigat Cupa Cupelor. 

Loturile celor doua echipe:

FC Barcelona legends: Thomas Christiansen, Ludovic Giuly, Gerard Lopez, Víctor Munoz, Roberto Fernandez, Michael Reiziger, Gheorghe Popescu, Gheorghe Hagi, Deco, Rivaldo, Boudewijn Zenden, Vítor Bahia, Fernando Couto, Jari Litmanen, Juliano Belletti, Gaizka Mendieta.

Real Madrid legends: Raul, Fernando Hierro, Francisco Pavon, Michel Salgado, Fabio Cannavaro, Ruben de la Red, Jose Emilio Amavisca, Emilio Butragueno, Pedro Contreras, Martin Vazquez, Alfonso Perez, Christian Karembeu, Fernando Sanz, Roberto Carlos, Luis Figo, Fernando Morientes, Fernando Redondo, Ruud van Nistelrooy. 

Cine va castiga meciul asta?

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies