DDB Andrei Blejdea blejdea Dinamo Liga 1 Superliga "Cainii" se mai despart de un jucator! Venit in iarna la Dinamo, pleaca insa din cauza problemelor financiare

"Cainii" se mai despart de un jucator! Venit in iarna la Dinamo, pleaca insa din cauza problemelor financiare

Reformarea lotului dinamovist continua.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 17 Iunie 2021, 17:24
Data actualizarii: Joi 17 Iunie 2021, 17:28

Aflata intr-o continua incertitudine, formatia dinamovista nu stie cum va incepe sezonul si ce fotbalisti va avea la dispozitie. Cei mai valorosi doi fotbalisti, Paul Anton si Deian Sorescu vor parasi clubul, cel mai probabil, iar pe langa ei, mai multi jucatori care nu si-au primit banii sau nu sunt doriti vor pleca si ei.

Printre ei se numara si Andrei Blejdea, adus in iarna din postura de jucator liber de contract, care insa s-a accidentat si nu a apucat sa evolueze foarte mult, va parasi si el formatia bucuresteana, avand doar un salariu primit din cele 6 care i s-ar cuveni.

Un produs al clubului, care insa nu a stat foarte mult la Dinamo si si-a facut un nume la FC Arges, atacantul de 24 de ani va trebui sa fie din nou in cautari, si din cauza problemelor financiare pe care bucurestenii le au, dar si din cauza evolutiilor nereusite si accidentarilor avute.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!