Cosmin Contra da cartile pe fata dupa experienta de la Dinamo! "Probabil nu o sa ma vindec niciodata"

Cosmin Contra DDB Dinamo Liga 1 Pablo Cortacero Superliga Cosmin Contra da cartile pe fata dupa experienta de la Dinamo! "Probabil nu o sa ma vindec niciodata"
Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 16 Iunie 2021, 19:43
Data actualizarii: Miercuri 16 Iunie 2021, 19:46

Perioada pe care fostul selectioner a petrecut-o la Dinamo a fost una nefasta.

Pe langa rezultatele nefaste pe care acesta le-a inregistrat, au existat si problemele cauzate de promsiunile facute de falsul finantator Pablo Cortacero, lucru care a facut ca atmosfera din cadrul lotului sa se deterioreze rapid. In ciuda faptului ca a fost acuzat de fani ca putea sa gestioneze altfel situatia, Contra spune ca a trait o mare dezamagire la Dinamo.

"Nu m-am vindecat si probabil nu o sa ma vindec niciodata de.... am picat in plasa unui escroc si am putut sa vin undeva unde am patit ce am patit. Asta e viata, sunt exemple pe care le ai in viata, trebuie sa ti le asumi in anumite momente, eu mi-am asumat ca am fost pacalit din primul minut si am fost pus la inaintare ca sa incerc sa duc o situatie care nu se putea duce si mergem inainte.

Am incercat sa fac ce am putut mai bine la Dinamo intr-o perioada foarte grea, ma bucur ca s-au salvat, sper din toata inima sa gaseasca solutiile necesare sa duca aceasta lupta mai departe, dar cred ca le va fi f greu. Nimeni nu intelege ce a vrut sa faca acest escroc de Cortacero cu cumparerea clubului Dinamo", a spus Cosmin Contra pentru Telekomsport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!