Florin Talpan EA Sports FCSB FIFA 20 Liga 1

INCREDIBIL! Talpan da in judecata EA SPORTS!? Juristul este nemultumit si s-a luat la cearta cu producatorii FIFA 20

Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Florin Talpan, i-a sunat pe cei de la EA Sports Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Octombrie 2019, 17:34
Data actualizarii: Marti 01 Octombrie 2019, 18:22

Talpan este nemultumit de faptul ca in jocul FIFA 20, FCSB apare cu palmaresul si istoria Stelei. Este prima oara cand echipele din Liga 1 se regasesc oficial in jocul lansat de EA Sports.

Juristul i-a sunat pe oficialii celor de la Electronic Arts Romania si le-a transmis ca ii va da in judecata daca situatia nu se va schimba.

Talpan a sunat in mai multe randuri, primul contactat fiind Valentin Mazilu care este Project Manager la Electronic Arts:

"Dati-ma in judecata si rezolvam acolo, ca am niste avocati buni! Eu n-am ce sa va spun despre acest subiect. Vorbiti cu compania", i-a transmis Mazilu.

La al 2-lea contact cu Electronic Arts, Talpan a avut parte de o surpriza si cea care i-a raspuns a fost o agenta de paza:

"Nu exista o persoana cu care sa vorbiti. Jocul vine din strainatate. Noi doar testam jocul. Va rog sa sunati in 15 minute, ca vine o fata de la receptie. Eu sunt de la o firma de paza. Nu va spun cum ma numesc pentru ca nu trebuie sa va dau dumneavoastra numele", a spus femeia.

Talpan a incercat sa sune si a treia oara, insa nu i-a mai raspuns nimeni.

Valentin Mazilu, Project Manager la Electronic Arts a oferit o reactie oficiala pentru GSP:

"Cineva de la noi, de la departamentul legal, trebuie sa discute cu domnul Talpan. Eu m-am panicat initial cand m-a sunat, credeam ca e o farsa. Credeam ca glumeste, apoi am observat ca nu prea a fost asa. Am dat informatiile mai departe si domnul Talpan urmeaza sa fie contactat.

Din cate am inteles, folosim palmaresul Stelei la FCSB pentru ca inca nu s-a dat o decizie definitiva si neatacabila legata de palmaresul echipei. Eu nu sunt in masura sa va spun mai multe detalii, dar, din cate stiu, daca decizia va fi definitiva, se va face un update la joc si totul va fi schimbat", a spus Valentin Mazilu.

Modifică setările cookies