SOC TOTAL! "I-am dat mesaj lui Hagi sa mi-l dea pe secundul lui antrenor! Il vreau pe Anghel, gata!" Anunt BOMBA: cati antrenori au fost propusi la FCSB

SOC TOTAL! "I-am dat mesaj lui Hagi sa mi-l dea pe secundul lui antrenor! Il vreau pe Anghel, gata!" Anunt BOMBA: cati antrenori au fost propusi la FCSB

Gigi Becali s-a reorientat dupa ce negocierile cu Mangia au cazut.

Il vrea antrenor pe Catalin Anghel, care acum e secundul lui Hagi la Viitorul! Becali e gata sa si plateasca pentru a-l avea pe Anghel antrenor. Hagi nu i-a dat inca niciun raspuns lui Becali. Gigi e pregatit sa astepte si nu va discuta cu nimeni pana nu va sti daca poate discuta cu Anghel sau nu.

"I-am dat 4 mesaje lui Hagi, nu mi-a raspuns. As vrea sa mi-l dea pe Anghel. E elevul lui Hagi! Si daca e elevul lui Hagi, e mai bun decat un principal. Asa gandesc eu. Nu stiu acum... Ce sa fac? I-am zis lui Hagi ca sunt dispus sa si platesc, n-am ce face!

Croitoru? Ce sa caute el? Gata, a inceput sa innebuneasca presa ce bun e Croitoru dupa doua meciuri. Nu stim noi cat il duce mingea pe Croitoru? La fotbal ma refer, nu la altceva. I-am scris mesaj lui Gica sa il intreb de Anghel. Astept raspunsul. Poa' sa fie si Zenga optiune, nu stiu. Toti antrneorii sunt optiuni. Poate vorbesc si cu Croitoru si-l iau (rade). Puteti sa luati toti antrenorii la rand.

Eu la Croitoru ma gandeam, dar m-a dezamagit cu ultima declaratie. (rade) Azi am primit oferte pentru 20 de antrenori. Si romani, si straini! 20! Impresarii, prietenii mi-au propus 20 de antrenori. Acum ca am primit raspunsul asta de la Croitoru, o sa incerc. (rade). Am 5 pe lista! Tot intreb... unul e rapidist, unul e dinamovist... altul nu stiu ce", a spus Becali la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Veste uriașă: Italia înregistrează cele mai puține noi cazuri de Covid-19 din ultimele trei luni
BRAT