Rapid a lasat oamenii in stadion pentru meciul cu Resita, apoi a aflat ca trebuie sa INCHIDA PORTILE! NEBUNIE la intrarea in stadion

Rapid - Resita s-a disputat CU SPECTATORI, in ciuda hotararii anuntate la nivel nationala de Raed Arafat.

12:41: Pancu si Maftei au avut noroc. Si-au luat bilete din timp. Nu s-a intamplat la fel si cu alti fani, nemultumiti ca nimeni nu le da o explicatie pentru sistarea vanzarii tichetelor.

12:20 Clubul a sistat vanzarea de bilete la stadionul din Regie, spre nemultumirea oamenilor aflati la case! E agitatie la portile arenei! Inauntru sunt mult peste 1000 de oameni deja.

11:50 Intr-o conferinta de presa sustinuta in aceasta dimineata, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca toate meciurile la care se estimeaza asistenta mai mare de 1000 de oameni se vor disputa cu portile inchise!

Interdictia n-a fost insa comunicata in prealabil FRF si LPF, astfel ca cluburile s-au trezit intr-o situatie incredibila! De exemplu, Rapidul a apucat sa lase oameni in stadion pentru jocul cu Resita din Regie. Echipa lui Pancu va avea suporterii alaturi la jocul de azi!
 

Citeste si:RapidCSM Resita
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT