Gigi Becali a dezvaluit unde ajunge "Bizonul": "Acolo pleaca!" Cu ce echipa e gata sa semneze Gnohere dupa despartirea de FCSB

Gigi Becali a dezvaluit unde ajunge "Bizonul": "Acolo pleaca!" Cu ce echipa e gata sa semneze Gnohere dupa despartirea de FCSB

Harlem Gnohere nu a plecat cu FCSB in cantonamentul din Spania. Se transfera in Arabia Saudita!

18:57: Gnohere a negociat in ultimele saptamani cu Damak (echipa aflata pe ultimul loc in Arabia Saudita), dar clubul a luat in cele din urma decizia de a semna cu un alt atacant. Din informatiile www.sport.ro, Gnohere merge la Al Ittifaq, locul 10 in campionat.

_________________________________________________________________________________________

Gigi Becali a confirmat ca Gnohere va pleca de la FCSB in aceasta iarna in Arabia Saudita. Patronul FCSB a vorbit despe oferta pe care a primit-o pentru "Bizon", conform Digi Sport.

"Da, tata, Gnohere va pleca in Arabia Saudita. Nu stiu numele echipei. Ei mi-au oferit 1.5 milioane de euro, dar eu le-am cerut doua milioane. Acum, sa vedem cum se va finaliza tranzactia", a declarat Gigi Becali la Digi.


Delegatia ros-albastra a plecat in cantonamentul din Marbella fara Harlem Gnohere. Conform surselor www.sport.ro, atacantul FCSB-ului are deja doua oferte: una din Turcia si inca una din Arabia Saudia.

Oferta din Turcia se ridica la 500.000 de euro, in timp ce arabii ofera mai mult pe "Bizon", 700.000 de euro. Dupa cum declara zilele trecute, patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, va incerca sa obtina o suma cat mai mare in schimbul atacantului.

Harlem Gnohere s-a transferat la echipa lui Becali in 2017 si a jucat 110 meciuri pentru FCSB, in care a inscris 51 de goluri. In acest sezon a jucat 16 meciuri in tricoul ros-albastrilor, in care a reusit sa inscrie de 6 ori. Cota "Bizonului" se ridica la 2 milioane de euro, conform Transfermarkt.

 

Citeste si:FCSBharlem gnohere

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un român membru al echipajului petrolierului Mercer Street, ucis într-un atac asupra navei în Marea Arabiei
BRAT
Modifică setările cookies