FCSB Alexandru Buziuc coronavirus Europa League Slovan Liberec Superliga

FCSB e la PAMANT! Cinci fotbalisti si sase persoane din staff, depistate pozitiv la ultimele teste efectuate

Inca un jucator de la FCSB a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Septembrie 2020, 13:45
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 00:05

UPDATE 11:50: Sase noi cazuri de Covid-19 in staff-ul ros-albastrilor!

Pe langa cei 5 fotbalisti depistati pozitiv astazi la FCSB, ros-albastrii au si 6 persoane noi infectate in staff. Liga Profesionista de Fotbal a confirmat toate testele printr-un comunicat oficial.


UPDATE 16:50: Inca patru cazuri de Covid-19 la FCSB!

FCSB este pusa la pamant de Covid-19. Dupa ce Buziuc a fost confirmat pozitiv in aceasta dimineata, Pro Sport anunta ca Florinel Coman, Olimpiu Morutan, Marius Briceag si Vali Cretu au fost depistati si ei pozitiv.

Meciul cu Slovan Liberec este in mare pericol in acest moment, ros-albastrii avand un total de 14 jucatori infectati. Oficialii FCSB-ului inca spera ca anumite teste ale jucatorilor depistati pozitiv anterior sa se negativizeze:

Cei 9 fotbalisti depistati pozitiv anterior sunt: Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tanase, Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, Ionut Vina, Sergiu Bus, Andrei Pandele si Andrei Vlad.

Conform protocolului UEFA, o echipa are nevoie de 13 jucatori valizi, dintre care minim un portar, pentru a putea evolua in competitiile europene.

Potrivit aceluiasi protocol, FCSB va putea efectua o noua testare cu o zi inaintea meciului, adica miercuri.


Este vorba despre Alexandru Buziuc, al carui rezultat de la ultima testare efectuata de "ros-albastri" a fost pozitiv.

Potrivit GSP, FCSB a fost testata in aceasta dimineata, iar maine jucatorii vor face un nou test, cel impus de UEFA inaintea meciului din turul 3 preliminar al Europa League. 

In conditiile in care si Buziuc, si Bus sunt infectati cu Covid-19, singurul varf de atac din lotul "ros-albastrilor" pentru partida cu Liberec este Adrian Petre. 

Din lotul celor de la FCSB, cei depistati pozitiv cu noul coronavirus sunt: Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tanase, Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, Ionut Vina, Sergiu Bus, Alexandru Buziuc, Andrei Pandele si Andrei Vlad. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!