Europa League

Centralul de la Backa Topola - FCSB a facut dezvaluiri INCREDIBILE! "Daca spunem asta acasa, nimeni nu ne va crede!"

Dennis Higler, arbitrul de doar 34 de ani de la meciul Backa Topola-FCSB, a oferit un interviu pentru o televiziune din tara natala, cu privire la meciul care a avut numai putin de 12 goluri marcate. 
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Septembrie 2020, 13:21
Data actualizarii: Marti 22 Septembrie 2020, 13:29

Higler a declarat faptul ca acest meci a fost o experienta unica, nemaintalnind in cariera lui de profesionist o asemenea desfasurare. 

"Foarte special, de cate ori ai experienta unui meci terminat 6-6? Nu cred ca am experimentat asa ceva nici cand eram la amatori", a declarat Dennis Higler pentru NOS.

Arbitrul a declarat de asemenea faptul ca, in ciuda ritmului intens in care s-a jucat, acesta nu a avut probleme musculare si ca la astfel de meciuri e importanta conditia fizica: "Nu am avut probleme, am fost perfect pregatiti. Stii ca daca arbitrezi meciuri preliminare trebuie sa fii foarte bine pregatit."

Dupa meci, Rigler le-a spus celorlalti membri ai brigazii, ca nu le vor vine sa creada celor de acasa ce s-a intamplat. In avion acesta s-a intalnit cu un conational care arbitrase o partida din Albania. Rigler a povestit amuzat momentul.

"A fost un moment de uimire, le-am spus asistentilor ca nu vom fi crezuti acasa cand vom incepe sa povestim. Dupa meci, am primit mai multe mesaje ca de obicei. In spatele meu zbura Joachem Kamphuis, care a fluierat in Albania. M-a intrebat inmarmurit ce s-a intampla la meciul meu", a declarat Dennis Rigler pentru NOS. 

Modifică setările cookies