Gigi Becali, interventie de ULTIMA ORA! "Asta este pretul pe care il vreau pentru Bus!" Patronul FCSB-ului propune un SCHIMB BOMBA in Liga 1: "Gata transferul!"

Gigi Becali Dumitru Cardoso FCSB Sergiu Bus Superliga BREAKING NEWS | Gigi Becali, interventie de ULTIMA ORA! "Asta este pretul pe care il vreau pentru Bus!" Patronul FCSB-ului propune un SCHIMB BOMBA in Liga 1: "Gata transferul!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Ianuarie 2021, 18:19
Data actualizarii: Luni 11 Ianuarie 2021, 23:53

Gigi Becali a vorbit despre oferta venita din strainatate pentru Sergiu Bus (28 de ani).

Bus a semnat cu FCSB in august, din postura de jucator liber, dar poate pleca dupa doar 6 luni. Atacantul a primit atunci o prima de instalare de 120.000 de euro, iar Gigi Becali a dezvaluit pretul pe care il doreste in schimbul sau.

500.000 de euro vrea Gigi Becali pentru Bus, care are deja o oferta concreta din straianate. Impresarul atacantului a declarat astazi ca poate obtine aceasta suma si transferul se poate face in cateva zile.

"Eu nu il tin cu forta pe Sergiu Bus. Daca vrea sa plece, sa-mi vina cu oferta. Uite, 500.000 de euro este pretul pentru care-i dau drumul lui Bus, indiferent de unde vine oferta. Vine cu banii astia, pleaca, nu vine, continua la FCSB", a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Gigi Becali: "Stiu ca Gaz Metan il vrea! Sa mi-l dea pe Cardoso si gata transferul!"

 

Patronul FCSB-ului spune ca e dispus sa faca si un schimb cu Gaz Metan:

"Eu nu vorbesc cu daca si parca. Stiu ca Gaz Metan l-ar vrea imprumut pe Bus, dar eu nu-l dau imprumut iar ei nu pot sa plateasca 500.000 de euro pe el. Daca-l vor pe Sergiu Bus, sa mi-l dea pe Cardoso si gata transferul", a mai spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!