BREAKING NEWS | FCSB va numi azi noul antrenor! Anuntul de ultima ora al lui Gigi Becali: "O sa mai vorbesc o data cu Edi"

BREAKING NEWS | FCSB va numi azi noul antrenor! Anuntul de ultima ora al lui Gigi Becali: "O sa mai vorbesc o data cu Edi"

Gigi Becali va anunta astazi cine este noul antrenor de la FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali a anuntat ca va mai discuta o data cu Edi Iordanescu, iar daca acesta nu va fi de acord cu venirea la echipa ros-albastra, atunci Nicolae Dica s-ar putea intoarce pe banca. 

Becali isi doreste sa-l convinga pe Edi Iordanescu, insa nu spune nu nici revenirii lui Dica. In orice caz, FCSB va numi noul antrenor astazi (n.r. 3 iunie) dupa cum spune patronul. 

"O sa mai vorbesc o data cu Edi. Daca nu ajungem la o intelegere, Dica va fi noul antrenor de la FCSB! Vom avea un antrenor in urmatoarele ore. Nu e nicio graba, dar diseara o sa avem antrenor, nu stiu cine o sa fie, dar o sa fie! Suntem in 3 iunie. 

Din punctul meu de vedere, nu s-au micsorat sansele sa vina Edi, dar din declaratiile lui inteleg ca interesul lui nu e sa vina la FCSB. Am discutat ca mai are doua meciuri si ca azi ar urma sa vorbim. Azi. Daca nu vorbim...", a explicat Gigi Becali la DigiSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies