BREAKING NEWS: Becali vrea un SINGUR JUCATOR in 2020! A facut anuntul: "Un om de genul lui vreau, nu altul!"

Gigi Becali e multumit de modul cum arata echipa dupa venirea lui Vintila.

Mai cauta totusi un jucator! Vrea un varf care sa fie mai bun decat Gnohere, Hora si Tsoumou, cele 3 solutii de atac pe care le are acum la dispozitie. Becali l-a studiat pe Dumitru Cardoso, dar n-a fost convins ca fotbalistul cu tata roman poate deveni golgeter. Adrian Petre, golgeterul din nationala U21, e printre favoritii lui Becali. Patronul FCSB asteapta deschiderea perioadei de transferuri pentru a lua o decizie. Becali vrea un atacant care sa semene ca stil cu Suarez de la Barcelona.

"Nu am mai vorbit nimic de Petre. Sa vina perioada de transferuri. Acum nu ma gandesc. Imi place echipa, nu sunt ingrijorat. Vad ca nu poate nimeni sa ne bata. Vad calitate, viteza de joc, posesie, potenta fizica, angajament, agresivitate. Mai vreau... Portari avem. Ne trebuie si noua un atacant. Vreau ceva mai bun decat Gnohere. Ceva mai bun decat Gnohere, Tsoumou si Hora.

E interesant Cardoso. Mi-a placut si l-am studiat. Nu e marcator. Vreau marcator care s-o bage in poarta, asta imi trebuie.

Vreau un atacant combinativ, mobil, genul astuia de la Barcelona, Suarez. O sa vedem copiii astia, asta luat de la Iasi are 17 ani. Poate sa joace la anul. La 18 ani, daca e valoros, joaca. Tanasa, ala, de el zic", a spus Becali la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Când vom putea merge la mall și ce reguli va trebui să respectăm
BRAT